Welkom bij Stater

Welkom bij Stater, de end-to-end dienstverlener voor zowel uw hypothecaire kredieten als uw consumentenkredieten. Wij ondersteunen de kredietverstrekker voor de dienstverlening aan de consumenten.

Visie

Hypothecaire diensten, ondersteunende diensten, wij nemen onze klanten graag de zorg daarvan uit handen. Wij bieden onze klanten hoogwaardige dienstverlening voor alle facetten van het kredietproces. Buitengewone klantgerichtheid, tegen scherpe tarieven.

Missie

Wij willen de standaard voor diensten in het kader van kredietverlening zijn. Daar werken we hard aan. Onze uitdaging is nog beter, nog sneller, nog goedkoper. Dit realiseren we door te denken en te handelen in het belang van de consument en door onze processen zo efficiënt en toegankelijk mogelijk in te richten.

Onze kernwaarden

Ons doel is succesvol te zijn en te blijven door bij te dragen aan het succes van onze klanten. We willen dat onze klanten en medewerkers Stater ervaren als klantgericht, resultaatgericht, ondernemend, innoverend, kostenbewust en samenwerkend. Niet zij en wij, maar samen.

Uitbestedingen bij Stater

De kredietverlening met al zijn specificiteiten en de hierop van toepassing zijnde wet -en regelgeving, maakt dat dit een gespecialiseerde business is. Het kan voor u als kredietverstrekker rendabel zijn om uw kredietprocessen geheel of gedeeltelijk te gaan uitbesteden zodat u zich kunt richten op uw commerciële kerntaken. De door Stater aangeboden dienstverlening (Front-, Mid- en Back-office) kan onder uw naam gebeuren zodat onduidelijkheid bij de consument wordt voorkomen.

RPS1-

Stater ontvangt de hoogste primary servicer Fitch rating in Europa: RPS1-

1.318.992

Aantal hypotheekleningen behandeld door Stater in februari 2020.

€ 225.000

Gemiddelde woningwaarde in eerste kwartaal van 2020 in België.

-0,9%

Percentage meer verkochte woningen in eerste kwartaal 2020 t.o.v. een jaar eerder.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten