Certificaten

Met Stater haalt u betrouwbaarheid in huis. Stater heeft gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring in de hypotheekmarkt. Maar boven alles hecht Stater waarden aan kwaliteit. Regelmatig wordt de kwaliteit van onze dienstverlening en de beheersing van onze processen getoetst door onafhankelijke, externe organisaties. Dit geef onze klanten de zekerheid dat de dienstverlening bij Stater in goede handen is.

Stater Belgium ISEA 3402 Type II

Stater Belgium heeft een ISEA 3402 Type II rapport over 2019 ontvangen. Het rapport bevat de resultaten van het onderzoek uitgevoerd door EY. Naar aanleiding hiervan werd aan Stater Belgium een Type II verklaring afgeleverd.

Interne metingen

Op operationeel vlak heeft Stater Belgium een aanzienlijk aantal controles en beveiligingen ingebouwd via de Service Level Agreements en Operational Level Agreements die met de Staterklant worden vastgelegd. Heel het proces wordt gemonitord en maandelijks gerapporteerd aan de Staterklant. Een constante "vinger aan de pols" die toelaat om onmiddellijk bij te sturen waar nodig.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten