Organisatie

Stater Belgium maakt deel uit van de Stater groep, de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland die met zijn unieke hypotheeksysteem ruim veertig procent van alle hypotheken in Nederland ondersteunt.

Missie
Het ondersteunen van onze klanten bij het verwezenlijken van hun doelstellingen door hen een end-to-end oplossing te bieden op het gebied van hypothecaire leningen en consumentenkredieten voor de Belgische markt.

Visie
Wij willen de standaard zijn voor de dienstverlening van hypothecaire leningen en consumentenkredieten. Onze uitdaging is nog beter, nog sneller, nog goedkoper. Dit realiseren wij door te denken en te handelen in het belang van de consument en door ons proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Kernwaarden
Ons doel is succesvol te zijn door bij te dragen aan het succes van onze klanten. Dit is dan ook het uitgangspunt voor onze kernwaarden, die ons richting geven en aangeven waar we voor staan. We willen dat onze klanten en medewerkers ons ervaren als klantgericht, resultaatgericht, ondernemend, kostenbewust en samenwerkend.

Geschiedenis
Stater Belgium nv werd op 29 december 2000 opgericht als resultaat van een akkoord tussen Stater N.V. en het Centraal Bureau voor Hypothecair Krediet (CBHK).

Inmiddels is Stater Belgium nv naast de activiteiten inzake de hypothecaire leningen ook actief in het kader van consumentenkredieten.