Certificaten

Met Stater haalt u betrouwbaarheid in huis. Stater heeft gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring in de hypotheekmarkt. Maar boven alles hecht Stater waarde aan kwaliteit. Regelmatig wordt de kwaliteit van onze dienstverlening en de beheersing van onze processen getoetst door onafhankelijke, externe organisaties. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat de dienstverlening bij Stater in goede handen is.

Interne metingen
Op operationeel vlak heeft Stater Belgium een aanzienlijk aantal controles en beveiligingen ingebouwd via de Service Level Agreements en Operational Level Agreements die met de Staterklant worden vastgelegd. Heel het proces wordt gemonitord en maandelijks gerapporteerd aan de Staterklant. Een constante “vinger aan de pols” die toelaat om onmiddellijk bij te sturen waar nodig.

Stater Belgium heeft een ISAE 3402 Type II rapport over 2019 ontvangen.
13 februari 2020
Stater Belgium heeft een ISAE 3402 Type II rapport over 2019 ontvangen. Het rapport bevat de resultaten van het onderzoek uitgevoerd door EY. Naar aanleiding hiervan werd aan Stater Belgium een Type II verklaring afgeleverd.